It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

The Kolkata Buzz loves covering out faces who stand out of the mass and promise to gift the best to the generation. Today we are up with Boss Events, an event management group who not only makes best events but pleasant memories in the album of life.

Let’s jump into the conversation, we had with Mr. Suraj and Miss Bosky Dokania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. When did you start with Boss events?

Answer- We started around 8-9 years back as we had a passion of incarnation of dreams.

2. How did it all start?

Answer- We were are into corporate events and then we switched to complete event management.

3. Why did you plan to prosper in this field? And how do you term yourself best?

Answer- Passion has been the fuel. We prosper as it’s passion and creativity swirling us up higher.

4. What are your plans in upcoming future?
Answer- We plan to give the best events and create memories. We want to picturize your dream into reality.

5. How do you get new ideas?

Answer: We have been to Thailand Singapore and many other places. We notice each and every unique things and try implementing it. It’s all about imagination, effort, dedication and sight.

6. How hectic is handling wedding events?

Answer: We didn’t get time for a nap since the last two days but yea, gifting them the dream wedding is best satisfaction to own.

7. What’s the most important thing about corporate events?

Answer: Elegance and Ambience.

8. What do you want to say to our readers?

Answer- You can connect us for any event. Your requirements and affordability is our concern. We will bring the best of convinience.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *